Agenda 2018

Geen evenementen

Visplanner

Wat moet U in 2015 doen?

Als U gaat vissen, moet U het water op de Visplanner opzoeken en controleren of dat U daar mag vissen (d.m.v. van Uw Lidmaatschap nummer).
Mensen met een (prepaid)toestel zonder internet of geen Smartphone moeten via internet en de Visplanner het water opzoeken waar zij willen vissen en dit uitprinten en meenemen (dat is onze aanbeveling).
Heeft U ook geen computer of Laptop? Het boekje “Gezamenlijke lijst van Nederlandse Viswateren” is tegen betaling te bestellen bij Sportvisserij Nederland en krijgt U dit thuis gestuurd.
De nieuwe regel is: U moet aantonen dat u in dat water mag vissen.
Bij het aanklikken van een viswater kunt U meer informatie oproepen. Het niet hebben of niet kunnen tonen van deze informatie is kostbaar. Vergeet vooral niet Uw Vispas mee te nemen. Controlerende kunnen via de Visplanner zien of dat u in dit water mag vissen. Daar is geen discussie over mogelijk. Alle wateren in Voorschoten, waar u mag vissen(donker blauw), staan op de Visplanner. In wateren met een roodbruine kleur mag met uw Vispas niet gevist worden, wateren met een licht blauwe kleur: U dient een vergunning van de eigenaar of van Visrecht hebbende te hebben. Bij twijfel, bel even naar de bewuste vereniging, dat is goedkoper dan een bon.

 

voor een directe link naar de visplanner klikt u op het artikel.
Visplanner 2015