Agenda 2018

Geen evenementen

Cursus

Wij geven elk jaar een basiscursus vissen voor jeugdige vissers (groep 5 t/m 8).

Cursusavonden zijn in mei en worden de juiste datums via onze website, de nieuwsbrief, de krant Groot Voorschoten, bij Verhoog Dierenspeciaalzaak en in de Bibliotheek bekend gemaakt.

Deze cursus kan samenvallen met de avondvierdaagse,

hierdoor kan een week vertraging ontstaan.

Deze cursus start vanaf het moment dat we 5 kinderen hebben en is het

maximum 10 deelnemers.

Uw bijdrage in de kosten zijn € 5, -

WAT KRIJGT DE CURSIST ALLEMAAL VOOR DEZE KOSTEN?

Cursusmaterialen van Sportvisserij Nederland.

Hengelsport materiaal, o.a. een hengel en viskoffer met inhoud.

De lessen worden gegeven door ervaren vissers/bestuursleden welke zeer gemotiveerd zijn om dit te kunnen overdragen aan de jeugd. De kinderen leren de volgende zaken: theorie, praktijk, biologie, natuur en milieu. Daarnaast leren wij uw zoon of dochter een haakje aanzetten, dobber uitpeilen, voer maken, kortom het omgaan met de hengel en andere materiaal. Wij leren ze elkaar te helpen en naar elkaar te luisteren, maar ook om respect op te brengen voor een ander kind die er anders over denkt. Na het examen krijgen zij tevens het Jeugdlidmaatschap van de VVB voor het lopende jaar.

Inschrijven voor de jeugdcursus.

Jongens en meisjes die mee willen doen kunnen zich vanaf 1 februari inschrijven door € 5,00 over te maken op Betaalrekening IBAN NL18INGB0005659161 t.n.v. Voorschotense Visserij Belangen onder vermelding van Jeugdviscursus.

Vermeld de naam en geboorte datum van de cursist.

Sluitdatum 30 april.

Voor de jeugd (10 t/m 13 jaar) organiseren wij al meer dan 25 jaar het Jeugdkampioenschap van Voorschoten.

Het kampioenschap is aan het eind van de grote (school)vakantie. Deze wedstrijd is alleen voor de jeugd uit Voorschoten en onze Jeugdleden. Voor de plaatsen moet worden geloot en om het eerlijk te houden, ze mogen wel worden geholpen maar moet U daarna minimaal 1.5 meter afstand houden. Normaal gesproken is er voor elk deelnemend kind een prijs.

De juiste datum wordt via onze website, de nieuwsbrief, de krant Groot Voorschoten, bij Verhoog Dierenspeciaalzaak en in de Bibliotheek bekend gemaakt.

Jgd.crs. 2014-5

 

 

Natuurlijk hopen wij in 2018 weer een jeugd viscursus te kunnen organiseren. schrijf tijdig in.

 

Ons jeugd kampioenschap ging wel gewoon door kijk bij Jeugdkampioenschap.